OBAVIJEST GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA, KORISNICIMA USLUGA I POSLOVNIM PARTNERIMA – MJERE ZA PREVENCIJU ŠIRENJA EPIDEMIJE KORONA (COVID-19) VIRUSA

Prikaži sve

Poštovani,

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj od osobitog je interesa zaštita zdravlja svih građana. U jeku borbe s epidemijom korona virusa osobito je važno vršiti preventivne aktivnosti s ciljem sprečavanja daljnjeg širenja virusa. Svjesni ozbiljnosti trenutne situacije, a uzevši u obzir potrebe građana da nastave s obavljanjem poslova i ostvarivanja usluga iz nadležnosti VIOP-a d.o.o., i kako bismo im osigurali što višu razinu sigurnosti i zaštite u vezi sa širenjem korona (COVID-19) virusa, od 16.03.2020. uvodimo sljedeće preventivne mjere za prevenciju širenja epidemije korona (COVID-19) virusa:

OD PONEDJELJKA, 16.03.2020., OGRANIČAVA SE RAD SA STRANKAMA


Pozivamo i apeliramo na sve građane i korisnike naših usluga da NE DOLAZE OSOBNO U PROSTORIJE SJEDIŠTA ILI DRUGIH LOKACIJA VIOP-a d.o.o., ukoliko to nije krajnje nužno. Ukoliko postoji krajnje nužna potreba za dolaskom, neka se OBAVEZNO PRETHODNO NAJAVE telefonskim pozivom ili elektroničkom poštom.

Uredi VIOP-a d.o.o. radit će prema redovnom radnom vremenu, ali će se komunikacija sa građanima i korisnicima usluga vršiti SAMO TELEFONOM ILI ELEKTRONIČKOM POŠTOM. U tu svrhu građani mogu kontaktirati urede preko sljedećih brojeva i e-mailova:

PRIJAVA KVAROVA

PITANJA I ZAHTJEVI KORISNIKA

049/ 376-126

info@viop.hr

ivanka.bolaric@niskogradnjapregrada.hr

DIREKTORICA

VESNA ZAGVOZDA, ing. građ.

049/ 382-038

099 310 1608

vesna.zagvozda@viop.hr   

PRIJAVA OČITANJA BROJILA

049/ 382-032

ocitanjavode@viop.hr

Apeliramo na građane da ne dolaze osobno u prostorije sjedišta VIOP-a d.o.o. kako bi platili račune za naknade ili izvršene usluge – ukoliko je to moguće, račune neka plaćaju elektroničkim opcijama plaćanja (e-banking, m-banking).


S obzirom da je u javnom prostoru nažalost veliki broj neprovjerenih informacija, apeliramo na građane i pozivamo da prate objave nadležnih tijela te da se pridržavaju svih aktualnih preporuka i uputa, ponašaju društveno odgovorno, što manje koriste javne prostore, suzdrže se od nepotrebnih putovanja i održavaju osobnu higijenu.

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga, ipak na prvome mjestu te stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza.

Molimo građane i korisnike naših usluga da se pridržavaju donesenih mjera prevencije!

Hvala na Vašem razumijevanju i podršci!

Skip to content