POZIV POTROŠAČIMA NA RACIONALNU POTROŠNJU VODE IZ SUSTAVA JAVNE VODOOPSKRBE

Prikaži sve

Ovim putem VIOP d.o.o. poziva potrošače iz javnog vodoopskrbnog sustava na sudjelovanje u provedbi nužnih mjera osiguranja redovne opskrbe vodom i racionalnu i odgovornu potrošnju vode iz sustava javne vodoopskrbe u narednom razdoblju.

Naime, sa danom, 06. lipnja 2022., jedno od izvorišta u vodoopskrbnom sustavu VIOP-a d.o.o. – zdenac „B-1“, je privremeno stavljen izvan funkcije radi izvedbe radova na njegovoj rekonstrukciji i sanaciji. Prema terminskom planu izvođenja radova na rekonstrukciji, zdenac „B-1“ bi trebao biti izvan funkcije do 11.08.2022.

Javni vodoopskrbni sustav tako ostaje na jednom aktivnom izvorištu- zdencu „B-2“, koji inicijalno radi sa manjom nominalnom izdašnošću, pa radi sigurnosti opskrbe vodom apeliramo na potrošače da vrlo racionalno koriste vodu iz javnog vodoopskrbnog sustava za potrebe navodnjavanja travnatih površina i vrtova.

Molimo potrošače da se odgovorno odnose prema potrošnji vode, kako bi se održala razina sigurne opskrbe vodom, i svim potrošačima u vodoopskrbnom sustavu osigurala adekvatna i kontinuirana isporuka.

Skip to content